Zeilboot 2007
Door: pietpen
Blijf op de hoogte en volg Piet
13 Februari 2012 | Nederland, Enkhuizen
Zaterdag 11 augustus.
Vandaag zijn we met de zeilboot naar Enkhuizen gegaan. Ik was samen met mijn broer en nog 30 andere mensen.Het was warm en zonnig weer.
We zijn langs de afsluitdijk gekomen. Omdat het mooi weer was waren er veel boten op het water. Zeilboten, motorboten, sloepen en skûtsjes.
Zondag 12 augustus.
Ik ben de Waddenzee op geweest vandaag. We hadden ook weer volop zon. Er stond niet zoveel wind, maar we konden wel goed zeilen.We zijn naar Terschelling gezeild. Hier hebben we gewandeld en verschillende dorpjes bezocht. ’s Avonds hebben we gegeten en geslapen op de boot.
Maandag 13 augustus.
We liggen nog steeds aangemeerd bij Terschelling. Mijn zus woont op Terschelling. Hier ben ik nog op bezoek geweest. Het was erg gezellig.
Ook ben ik naar de winkel geweest samen met een vrijwilliger, die ook mee was op de boot. We hebben samen boodschappen gehaald voor alle vakantiegangers die mee waren.
Dinsdag 14 augustus
Van Terschelling zeilen we nu door naar Texel. Het op boot. We gaat naar Texel. 1 ag veel boten op Texel gevaren.`s Avond hebben we gegeten en geslapen op de boot.
Woensdag 15 augustus
We blijven heel waai storm. We gaat naar bus op Texel. Ik kijk zeehond op Texel. Zeehond is heel ziek. Klein zeehond is heel ziek. 1 dag blijven
3 boten blijven beatix op Texel. 2 zeilboot nebasnsg blijven
Donderdag 16 augustus
We ga naar Makkum.We morgen gaat naar huis
Vrijdag 17 augustus
We gaat naar Enkhuizer. Ik ga naar huis.We ga naar huis.